artteràpia

A Marró creiem en L’ART com a eina d’expressió i de desenvolupament personal.

Disposem d’un espai preparat per a poder realitzar sessions de psicoteràpia a través de l’art. Un espai acollidor i segur amb diferents materials plàstics. Desde el màxim rigor professional, respecte i eficàcia.

Atenció individualitzada o en grups de petit format.

Adults, infància i adolescència.

Treballem amb les persones i les seves dificultats, adapant l’acompanyament que es pugui necessitar en cada moment; dols, separacions, moments de desorientació personal o patologies diverses.

Pregunta i si t’interessa pots venir a probar una primera sessió gratuïta

centres educatius

EN CERCLE, TALLER DE SUPORT EMOCIONAL A L’APRENENTATGE. Una proposta de tallers i activitats dirigides als centres educatius, dins del programa de la plataforma Aula 0.0 Artteràpia a l’escola (www.artterapiaescoles.wordpress.com).

S’articula al voltant de dos eixos:

– EA: L’Educació Artística com a eina de desenvolupament individual i col·lectiu.

– EC: L’expressió creativa com a suport emocional a l’aprenentatge.

Un nou servei de suport a les escoles i les famílies d’alumnes subvencionat per l’Ajuntament de Sant Cugat.

En Cercle va enfocat als alumnes de primària. L’activitat es desenvoluparà dins del centre escolar en horari extraescolar i es coordinarà amb l’equip multidisciplinar de l’escola la persona que dinamitza el TEA, professionals de l’EAP i de Serveis Socials i amb el suport de les famílies, per a un treball més integral de cada infant.

Aquest és un projecte disenyat i dirigit per Anna Montserrat (Marró) juntament amb Inés Rojo (www.inesrojoarteterapia.com)

Si ets un centre de primària i esteu interessats en rebre informació o en formar part del projecte, no dubteu en contactar-nos. Ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat que ens sigui possible.